Säg hej då till stela och värkande muskler 2015

Nytt år och nya möjligheter och kanske är målen redan satta för 2015. En av mina målsättningar är i år att lyssna på mig själv ännu mera och fortfarande lyckas sträva efter mer personlig utveckling. Jag ska kopiera samma rutiner som 2014 som vart ett grymt år för mig, men så klart blir det någon liten finschystering för att optimera, vissa av er kanske känner mig vid det här laget. =)

Motions mässigt blir det först och främst simning fram till sommarn, har märkt att det går att simma även om man är sliten i leder osv. Blir nästan som yoga och stretch fast med en massa kondition, då jag endast kör crawl. Ska bli skönt när rutinerna börjar rulla igen och en vana som jag också ska anamma, är att få mer kontinuitet i att rulla skumrulle. Väl investerad tid, då det är som att ge sig själv massage.

För er som inte upptäckt massagens fantastiska fördelar, är detta ett bra och billigt alternativ. Använder mig mycket av skumrullen på mina klienter och det är grymt mot tex ryggvärk eller varför inte stela vader som många har problem med. Kör ryggen på mig själv om jag suttit mycket på kontoret och det räcker med några minuter för att få lite blod genomströmning. Går även att träna med en foamroller på olika sätt, vilket jag kommer lägga upp här på bloggen vid tillfälle. Att tänka på vid köp av en skumrulle, är att köpa en av hårdare material eller med strukturer som går lite mer på djupet och de håller också formen bättre då de inte sjunker ihop lika lätt.

Dessa två finns att köpa på kommaform.se eller i butiken på Carlavägen 20c. Har många klienter som köpt dessa och är super nöjda då de har blivit mer rörliga och slipper värk i både leder och muskler. Lycka till med att nå era mål i år och vill ni ha hjälp att optimera är ni välkomna till mig på PTstudion, har nu även utvecklat mitt kunnande och gått in i massagens värld 2015, detta gör att jag har möjlighet att ta er hälsa till ytterligare nya nivåer. Lev O må =)

IMG_0530