Andas dina underkläder?

Min utbildning är igång för fulla muggar och det masseras som aldrig förr i studion och för er som missat detta, så går jag en Massageterapeut utbildning hos Axelsons som kommer bli ett grymt komplement till min verksamhet. Nu när julen börjar närma sig kom jag och tänka på ett bra julklapps tips, det klassiska kan vara att ge bort underkläder och strumpor till en familjemedlem. Vilket brukar vara ett säkert kort eftersom konsumtionen är hög och där av uppskattas också av de flesta.

Mitt tips som mig veterligt inte används av alla, men nog skulle uppskattas minst lika mycket eller kanske ännu mer av de som får möjligheten att testa dessa smarta plagg. Det jag pratar om är funktionsunderkläder, hur klockrent som helst. Är grymt mot dessa skavsår som man kan få av vanliga knöliga underkläder som inte andas så bra vid tex en powerwalk eller löprundan. Detta kan vara väldigt obehagligt och när man väl unnar sig motion, känns också dumt att behöva begränsa sitt tempo eller avbryta för att det gör ont.

Har köpt dessa på Kommaform här i Eskilstuna, har blivit av en liten stammis där, då det ligger så nära PTstudion och givetvis att de har så bra kvalité på deras produkter. Funktionsunderkläderna är fantastiskt sköna att träna i, mycket nöjd med passformen och kvalitén och för er som gått från att träna i en bomulls t-shirt till funktion, kommer garanterat även att gilla dessa. Vill dela med mig av min upptäckt då de kanske är fler som går och får skavsår helt i onödan. Kom och tänka på detta nu när jag kollade på kommaform.se och såg att de har rea på mycket varor bland annat funktionsunderkläder. Lev O må =)