Makes you cry =(

Förstår alla som blir förvirrade över vad som är nyttigt eller inte. Gjorde själv en sådan där nyttighetsimpulsköp som i själva verket visade sig vara skräp.

Var och handlande förra veckan och jag var väldigt jäktad. När jag går mot kassorna fick jag syn på en Aloe Vera juice för endast 14,90.

Första tanken var aloe vera är bra för kroppen och den andra tanken var att; den var för billig för att denna skulle vara bra. I all hast åkte den ner i korgen och jag orkade inte kolla vad den innehöll. Vid ett senare tillfälle hällde jag upp ett glas till maten. Det smakade väldigt gott och jag blev nu väldigt nyfiken vad som var så tillfredställande. Och mycket riktigt så var det socker i den. Alla få tycka vad de vill om SOCKER men min poäng är att jag ville vara nyttig. Det är mer energi i denna juice än det är i Coca cola och jag tycker inte att det är schysst när någon försöker vara hälsosam.

Absolut är det upp till konsumenten att kontrollera vad innehållet är i det som köpts. Det stod inte socker på flaskan, utan FRUKTOS. Men med en attraktiv flaska och joxande med ord så blir vi lätt lurade.

Den innehåller även rätt mycket c-vitamin och det är ju posetivt, fast det känns rätt onödigt tycker jag. Eftersom det räcker med att äta lite jordgubbar varje dag, eller en halv apelsin för att ej utveckla brist av c-vitamin.

Ska man vara nyttig så är vatten alltid bäst, annars kan vi lika gärna dricka Coca cola. Mitt råd till er som vill vara nyttiga och vill ha lite smak i det ni dricker, tillsätt grönsaker, bär eller frukt istället.

Blir mycket fräschare!

Lev o må önskar PTstudion