Tänk om vi besiktiga oss själva lika ofta som bilar?

Tar din tarm upp den näring du ger den?

För mig är det nu lika viktig att kontrollera min hälsa som att besikta bilen varje år eller jag bryr mig såklart mer om min välmående än om bilen skulle fallera.

Jag fick möjligheten av Svenska Näringsakademin att göra en kontroll i Januari och med dessa tester såg jag värden som hur min Lever mår och hur balansen mellan en del vitaminer låg bland annat. Även om ens kost ser ut på ett sätt, är det inte säker att kroppens upptag ser likadant ut och det tycker jag är en intressant sak att kunna se att kosthållning är i linje med vad kroppen faktiskt kan ta upp och tillgodose.

Detta blodtest går snabbt och enkelt att utföra på närmaste Sjukhus på drop in tid, efter man loggat in med bank id och betalt. Sedan får man inom en vecka doktorskommentarer på resultatet, vilket är bra om något i appen där man får svaren skulle ligga för högt eller lågt? Vi på PT Studion har fått ett samarbete med Svenska Näringsakademin och ett bra pris på endast 950kr på detta fantastiska specialtest.

Inte nog med det så får ni nu 10% extra rabatt med koden ”PT-Studion”

Detta är ett bra komplement för se om kroppen fungerar som den ska och om du tar upp den näring du ger dig själv, för vad kan vara viktigare än att se om ditt bränslet verkligen fungerar optimalt för just dig. Gå in på länken och läs mer om vilka tester som ingår, samt ta del av erbjudandet för att se hur din kropp mår på insidan, det är något jag iaf är nyfiken på att ta reda på med jämna mellanrum. Lev O må

https://www.svenskprovtagning.se/svna