Makes you cry =(

Jag dissar falukorven, dels för att fettet är mättat och lagras lätt i kroppen. Är absolut inget jag skulle rekommendera till de som vill komma i form precis.

I många fall innehåller falukorv bara 50 % kött.

Det låter billigt med falukorv, men är den så billig när vi betalar mesta dels för vatten och stabiliserings medel mm? Finns faktiskt lant korv med bara 35 % kött i så man betalar för det man får helt enkelt.

Visst äter du en falukorv i månaden kanske det inte spelar så stor roll, men är det korvstroganoff som är en av veckans favoriter så tycker jag det är smart att satsa på en korv med mera kött i eller varför inte kalkon eller kyckling som har ett annat fett i sig som inte höjer inflammationer i kroppen.

Kan vi göra små förändringar lite då och då så har vi till slut bildat oss en hälsosam å av goda vanor som ger oss mer energi och livsluft.

Men äter vi bara utan att vara medvetna om vad en del saker gör med vår hälsa då är det också den som får betala priset.

Hör gärna av er om ni vill ha svar på en fråga som jag kan blogga om.

Snart är sommaren här och ni kanske vill ha nått grill tips, hur man kan tänka runt det. Eller varför inte några övningar som går att göra på gräsmattan när vädret tillåter.