I OKTOBER BÖRJAR HON!

september 12, 2016 av Magnus Lindberg

Hejsan! Mitt namn är Bea och jag är en träningstokig mamma på 26 år, som på senare tid har fastnat för styrketräning. Dock har intresset för mer funktionell träning vuxit fram, då det är tidseffektivt och inte kräver något gymkort, samt skapar det en funktionellare och mer fungerande fysik i sin helhet.
Jag har alltid varit en aktiv person som har haft ett stort engagemang för ridning, då jag är uppvuxen på en hästgård. Från Oktober 2016 kommer jag att synas hos PTstudion som certifierad personlig tränare, jag vill inspirera och motivera just dig till ett hälsosammare och mer aktivt liv. Ett liv där träningen är en del av din vardag och som känns både roligt och ger dig massor av energi åt din framtida hälsa. Maila för mer info till beatrice@ptstudion.com så hörs vi förhoppningsvis redan idag.